Tuesday, February 22, 2011

Salam perkenalan ^_^

Assalamualaikum wbt..

Nama : 'Ariffin Bin Hussin (arepin)
B/Day : 29 September 1988
Jantina : Lelaki
Status : Dalam Hubungan a.k.a In Relationship

Ha.. itulah sedikit sebanyak biodata aku sebagai pendatang baru, sebenarnya blog ni dibina untuk menggantikan blog lama weareinsept. Blog itu aku dah pun remove di atas sebab-sebab tertentu so aku bina blog ini. Anda semua boleh panggil aku arepin ataupun nama penuh 'Ariffin Bin Hussin, boleh tak camtu?hahaha.. Ok lah.. Ini sahaja aku bole tulis buat masa ini.

NotaWiraBumi:
Kalau nak IM atau Facebook? Tinggalkan komen dibawah.. Wassalam.. (^_^)

4 comments:

Huda Luna said...

ehem

skema benor dia type =P

arepin said...

hahaha.. baru ni biasa la..
kang pahni sume dok paham

Huda Luna said...

haha jgn skema sgt!

*_NaZa_* said...

ganas !!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...