Tuesday, March 22, 2011

Jangan.. Kan da kene gelak!!!

Assalamualaikum sumer~~

Sehat?

Ni cita takde la pape sangat, just saje2 nak luang masa ja. Ini aku pun terpikir kejap ape die nak buat? Ha..nak taw sapa die tu tunggu pahni.. Tadi aku kua la kejap pegi kuantan pegi hantar makcik senah ni pegi klinik, cian die saket..

Tapi bukan tu aku nak cita, cita die lepas aku hantar die pegi klinik. Masa tu sewa keta de lagi 2 jam taktaw nak wat pa, so ingat nak jalan2 je la. Dengan berbekalkan makanan beli kat pasar malam sebelum pegi klinik tadi, kami pun lepak kat Teluk Cempedak(TC), Kuantan.

Jeng2..tibe2 jumpe pulak pot baek pulak, so lepak la situ... Haaa... kejadian tu lepas ni.. saksikan..

Photo 1 tema bayang2

Tujuan gamba ni ditayangkan adalah untuk memberi tips camne nak jadi jurugamba yang bertauliah. Tema adalah "bayang2".
  1. On camera.
  2. Muke mesti konpiden.
  3. Hala ke arah tempat nak amek gamba.
  4. Snap.
  5. Tada... Photo 1 terhasil.
Sooo? mana bayang2 die? =) hehehe.. sangat suke bila tengok muke konpiden die amek gamba masa tu. Kalo boleh nak gelak biaq 1 TC tu dengar.

Selepas di retake, photo yang bawah ni baru la betol untuk tema "bayang2". Adui..Serius nak tgelak masa tu, siap abeh merah lengan aku kene cubit coz gelakkan die kuat2.
Photo 2 tema bayang


So sesi gelak2 dah tamat, so saje2 nak share pandangan masa kat TC tadi dengan korg sume. Masa ni aku rasa bulan besaq dari supermoon aritu dengan merah campur oren lagi. Agak romantik kot.. hahaha...
Masa ni bulan tengah cari tempat nak menyorok sebab makcik senah nak amek gamba

Yang ni pulak abang wira bumi amek, amboi gatal pulak bulan ni. tak nak pulak nyorok??

Ok lah.. Wassalam..

NotaWiraBumi:
Jangan gelak kalo tak kelakar ok!!

3 comments:

Huda Luna said...

termenangis sambil baca.

siot daddy ni!
grrr!

tak tau la nangis sebab ape

tapii geram gila cakap pasal muka konfiden tu
ciss


dah la tgn kite parkinson

T_______T

arepin said...

hehehe..

yey!!

kne suda..

spe sruh buat muke cmtu td..

kn da kne..

^__________^

apik pehe said...

hahahah..amboi..overnite tiap2 minggu..haishhh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...